dagislämning avklarad

Hade en del ångest när jag cyklade till dagis med tjejerna. Konstigt. Det är ju mycket lättare än att cykla till affären. Men det var ju förståss första gången på sex veckor. Och det blev lite stressigt på morgonen. Midi är lite lätt flummig sådär. Fastnar gärna i något småpill som måste göras. När jag är stressad kommer ångesten direkt.
Fast varför måste jag alltid vara på dagis absoult senast klockan åtta? Det är ju inte så att de inte får någon frukost om de skulle råka komma fem över någon gång.

Tjejerna sprang glatt in och satte sej. Annat är det med Maxi. Han har i över en vecka gnällt om att han inte vill börja på fritids. Fast han tycker att det är hur kul som helst när han väl är där. Han har alltid haft svårt för förändringar.
Mannen lämnade honom idag innan han cyklade till jobbet. Jag kände att det skulle bli lite för mycket om han skulle sätta sej på tvären innan vi åkte.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Även vi har haft första dagisdagen. Det gick bra att lämna men sen fick jag ju gå hem helt själv, usch! Hade ingen väska med mig så jag kunde inte fippla med något alls, bara koncentrera mig på andningen. Tur att vi bor rätt nära dagis...
Kram!

2007-08-13 @ 15:18:42
URL: http://trebarn.blogsome.com
Postat av: malve

I morgon går det nog lättare! Kram:)

2007-08-13 @ 20:16:39
URL: http://malves.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0