födelsedagsfirandet avklarat

Sådär ja. Nu är han sju år, min lille plutt. Går i skolan och allt. Så fort det har gått. Nyss var han ju en liten bebis. Nu är han stora killen och vill ha långt hår. Vi firade honom i dag på morgonen. Han vaknade redan vid halv sex, men låtsades sova när vi kom in och sjöng för honom.
Bästa presenten var nog  ett gäng GoGo´s. Eller Bioniclen som han fick av syrrorna.
Förrutom det fick han en bilbana med bilar, en pyjamas, en bok, ett Alfapet och draculatänder.
Han lyckades faktiskt slita sej från presenterna utan en massa tjat, så vi kom till skolan i tid.

Jag hade tänkt träna direkt på morgonen, men så kom jag på att jag mår dåligt av det. Vet inte varför men när jag anstränger mej för tidigt på dagen får jag hjärtklappning, kallsvettas, blir yr och mår illa. Obehagligt.
På gymnasiet hade vi gympa första lektionen och då brukade vi ofta jogga en runda. Jag fick släpa mej runt, och jag fick aldrig läraren att fatta att jag med lätthet sprang 7,5 km på hyfsad tid på kvällen.Haha! Blir fortfarande lite upprörd över det...

Mannen ligger hemma med migrän. Jag hade tänkt ta bilen till affären i eftermiddag, men nu vill väl han ha den när han ska ta sej till jobbet.

Kommentarer
Postat av: maria

Det är många som inte fixar fysisk aktivitet direkt på morgonen... Jag tillhör dem som klarar det och det är skönt faktiskt för morgonpromenaden är så skön... Hoppas att du får en bra dag!!!Kram

Postat av: malve

Det är lite synd, för det vore ju bra att komma iväg direkt efter dagislämningen. Så blir det gjort.

2007-08-29 @ 14:54:47
URL: http://malves.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0