skolfasoner

"Kanske är det så många sjuka i skolan för att dom inte har överdragsbyxor på sej".

Ja, kanske är det som min son så förnuftigt konstaterade. (Hans egna sjukdagar har på något konstigt sätt sammanfallit med dagar då han bevisligen (blöta eller smutsiga byxor) inte använt sina överdragsbyxor.)

Sonen  är tydligen en av få i ettan som har överdragsbyxor. Och en av få som hade termobyxor när det var minusgrader ute.

Flickorna gick i morse omkring i kjol och tights. Jag frös i mina joggingbyxor, men jag skulle ju inte vara ute och leka. Fast de leker kanske inte längre?

Idag ska jag hämta barnen redan vid halv två eftersom det var lite hängigt igår och vi ska lussa för min mamma i eftermiddag. Tar med korv o bröd och pyjamasar så kan vi åka hem och lägga barnen direkt.

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården säger

Jag fattar inte varför barn inte ska vara barn och därmed ha barnkläder?! Det är för mig helt naturligt att man i ettan har både överdragsbyxor och termobyxor... man är ju faktiskt bara barn och bör därmed leka.

2007-12-13 @ 14:32:59
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Maria

Tusen tack för länken, ska titta in och shoppa lite nu:) Och ja, det senaste pysslet blev faktiskt himla fint, men det första var ingen höjdare... Kram

2007-12-13 @ 16:57:38
URL: http://livetsommaria.blogspot.com
Postat av: Ananasens

Har ju jobbat på fritids och lågstadiet i ganska många år innan jag blev sjuk. Och visst är det så att många inte har passande kläder. Synd om dessa barn.
Vissa barn ville inte gå ut på em för det var kallt eller blött, men tyvärr verkade enda sättet att lära föräldrarna att skicka med kläder att visa att vi var ute i alla väder. Och att deras barn blev blöta och kalla då.
Det roligaste på fritids var när det stod pölar överallt och de cyklar runt med tunnor och spannar och samlar vatten osv. Men att få föräldrar att förstå att det är kul med regn är inte lätt alla gånger.

Ha en bra kväll!
kram

2007-12-13 @ 17:30:28
URL: http://dagenstankar.wordpress.com/
Postat av: munken

Även vi vuxna borde oftare ha överdragsbyxor, i alla fall jag :-)!

2007-12-13 @ 17:59:23
URL: http://www.metrobloggen.se/denmodernamunken
Postat av: malve

Jag förstår faktiskt ingenting...och det är ju svårt att få på sonen överdragsbyxor när ingen annan har. Fast han är ganska duktig på det.

munken: ja, jag har köpt en täckkjol som jag ska ha över byxorna OM det blir vinter. Och överdragsbyxor är också skönt.

2007-12-13 @ 21:20:04
URL: http://malves.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0