bra-tack-hjälp

Bra:
Bestämde att vi åker till stugan bara sådär
Har gjort allt jag velat göra idag
Kom på 40 saker jag är bra på

Tack:
Tack för att jag finns
Tack för att jag är jag
Tack för den här härliga dagen
Tack för livet

Hjälp:
Hjälp mej så att ledigheten blir bra för hela familjen
Hjälp mej att sätta mej själv främst
Hjälp mej att må bra


Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Kan du förklara det fina med att skriva bra-tack-hjälplistan?
Kanske skulle även jag ta och tänka till på just vad som varit bra, vad jag vill tacka för och vad jag vill ha hjälp med...

2007-06-30 @ 23:57:04
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: malve

Bra
har hjälpt mej att se det positiva i tillvaron. Tidigare fokuserade jag mer på det som inte gått bra under dagen och sånt som jag inte har gjort. Nu ser jag mer det som varit bra. Och nu har jag börjat tänka lite mer på vad som är bra med mej (egenskaper), först tänkte jag bara på det som jag gjort bra. Jag behöver stärka min självkänsla och se vad jag gör bra/är bra på.
Tack
Jag funderade på varför jag vill leva och kom inte på något mer än att jag vill finnas för mina barn (inte så att jag inte velat leva...). Tack har hjälpt mej att hitta glädjen i tillvaron igen och uppskatta det jag har runt omkring mej. Skriver tack långsamt och sitter en stund och verkligen känner mej tacksam. En härlig känsla att känna varje dag!
Hjälp
Har jag precis börjat med. Skriver ner det som jag känner att jag "vill ha hjälp med". Nu är jag sjukskriven så jag har inte så mycket som tynger mej inför morgondagen, men Mia Thörnblom skrev i Självkänsla nu! att hon använder den punkten för att skriva ner det som oroar henne. Då kan hon släppa det och sova gott.

2007-07-01 @ 08:32:04
URL: http://malves.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Ok - låter bra det. Tror att även jag ska börja skriva sådana listor.För än är jag inte bra från min utbrändhet och mina dumma tankar, även om jag är betydligt bättre än när det var som värst.

2007-07-01 @ 12:13:00
URL: http://ninajohangarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0