sitter här med fötterna i blöt

Barnen ligger i sina sängar.
Mannen pular med datorn.
Och jag har pyssla om mej - tid.
Känns bra att jag kom ihåg det!

Jag har gjort det jag planerat idag - handlat, bakat lussekatter och putsat fönster.
LIte dumt bara att jag satte degen och gick ut för att putsa fönster under tiden den jäste. Som gjort för att jag skulle bli stressad. Men jag putsade iallafall alla fönster som kräver stege. Och fick go hjälp av lilltjejen mot slutet. Hon tog sig an källarfönstret.

Bättre gick det då med själva baket. I vanliga fall brukar jag köra igång ensam med barnen. Förra året var det mina tre plus en kompis som bakade. Väldigt stressigt att både hålla koll på dem och baka egna bullar. Och dessutom se till så att majoriteten blev mina. I år kände jag att jag inte skulle klara av den stressen, så mannen var med och hjälpte barnen medan jag gjorde mina bullar. Bra att jag förutsåg det!

Så till familjerådet bjöd 5-åringen på lussekatter. Mums! Fast tråkmamman tycker inte om barnens bullar - alldeles för mycket russin. De bakar ormar och skattkistor och russingömmor och....

Imorgon får jag en alldeles egen härlig dag. Mannen ska ha bilen till jobbet och har lovat att både lämna och hämta barnen. Mitt enda måste är att cykla och lämna proverna samt köpa järntabletter. I övrigt känns dagen oändlig. Ska försöka att bara vara och vänta med fönsterputsningen invändigt tills på tisdag.


Kommentarer
Postat av: Di

Jag kände lukten av lussekatter ända hit, och låter som du haft en skön helg! Kram på dej och ha en underbar måndag!

2007-11-25 @ 22:43:20
URL: http://diqueen.blogg.se
Postat av: Luna

Hoppas din alldeles egna dag blir bra. Mina egendagar börjar fyllas med jobb nu. Både skönt och stressigt, men att ha dålig ekonomi o vara jagad av arbetsförmedlingen är ju också stressigt så än så länge ser jag det som positivt. Ha det!!

2007-11-26 @ 08:47:14
URL: http://lunanimbus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0