grrrr...

Idag kom ansvarig dagisfröken och frågade på sitt typiska sätt om barnen ska gå som vanligt på höstlovet.
Och det ska dom. Jag har ju dagis och fritidsplats till dem. Förmodligen kommer jag att ha dem hemma ett par dagar, man måste ju passa på när skolan är ledig. Men det är ingenting jag bestämmer nu.
 
Jaha, sa hon och snörpte på munnen.

Jag blir så irriterad!!!! Hon har ju ingen aning om hur jag mår. Och hon ska ju inte bry sej om hur jag gör med mina barn. Jag har en heltidsplats som jag betalar för.

Kommentarer
Postat av: rosenblom

Har varit med om det där. Varför i helvete ska de bry sig? Klart man har dem hemma om det är möjligt. Men det ska inte de bry sig om. Man betalar ju för platsen och får knappast avdrag om de inte är där.

2007-10-18 @ 13:22:40
URL: http://rosenblom.blogg.se
Postat av: malve

Nä, man kan ju undra varför...

2007-10-18 @ 13:57:29
URL: http://malves.blogg.se
Postat av: Luna

Jag hade 15-timmarsvecka på förra dagiset o 20 timmar nu. På förra dagiset var de också så där att de skulle anmärka på barnens tider, att jag som inte hade jobb skulle vara den som ändrade på tider först o verkade alltid sura OM barnen var där sent nån fredag. På det här nya dagiset är de helt underbara. inga sura miner alls. Man behöver inte ha dåligt samvete för att man åker hem o inte gör nåt nyttigt. I dag kom jag dit i fiskekläder och skämdes inte ett skvatt. De log och önskade mig fiskelycka. Underbart!!

2007-10-18 @ 15:55:06
URL: http://lunanimbus.blogg.se/
Postat av: malve

vad skönt med en sådan inställning. :)

2007-10-18 @ 20:48:14
URL: http://malves.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0