ont i magen

Nu har vi varit vakna tillsamman i tre timmar och jag har redan ont i magen och är stressad. Är det månne min man jag blir dålig av? Och hur säger man då det i såfall?

Den allmänna stämningen är lite jobbig...sonen söker pappas uppmärksamhet genom att vara högljudd och bråka. Så det är ganska kaotiskt här....med minst en som gråter...

Sen är det det här med dotterns femårsdag. Förra helgen gjorde jag inbjudningskort till kalaset. Min man skulle skriva ut dem och sedan skulle vi dela ut korten under veckan. Hälften var utskrivna...så nu får vi skjuta på barnkalaset. Dessutom skulle han bjuda in släkten till släktkalaset som JAG planerade till på lördag om en vecka.

Frågade idag om alla kunde komma. Då visade det sej att han inte fixat det heller....jag gör väl det under veckan. Hallå....det är ju på lördag!

Efter mycket tjat ringde han runt i dag...
Jag ORKAR inte det här. Om jag ska släppa ifrån mej kontrollen så måste det ju finnas någon som tar över.
Och jag pallar inte med att alltid ordna allting.

Om jag i god tid lämnar över ansvaret så måste han ju ta det. Okej om det är han som blir drabbad men nu är det ju barnen. Hon måste ju få sitt kalas.

Jag är så himla besviken och ledsen....

Kommentarer
Postat av: Miranda

Vad tråkigt. Kanske det blir så ett tag. Jag menar, om du brukar se till att saker fixas så är han väl van vid det, att det ordnar sig på nåt sätt. Hoppas att det kan förändra sig i alla fall. Att han förstår hur mycket ansvar du tar och att det är jobbigt för dig. Stor kram!

2007-10-13 @ 12:35:54
URL: http://mirandasmellanrum.blogspot.com/
Postat av: malve

Det som känns värst är ju att jag tydligt lämnade över uppgifterna till honom. Det är inte så att jag har gått omkring och bara struntat i att säga något, för då förstår jag om han missar dem...
Kram tillbaka:)

2007-10-13 @ 16:31:30
URL: http://malves.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0