wasametoden

Jag har börjat med en ny vana.

Knäckebröd.
Till mellanmål. Med ost och någon grönsak.
Till lunch. Med makrill eller lax.

Minst två knäcke om dagen. Ibland fler.

Men aldrig till frukost. Då får jag ont i huvudet.


Kommentarer
Postat av: Miranda

Hihi... Kör med den alltsomoftast jag med. Har inte riktigt fattat att det är en metod. Ägg och kaviar, keso och kaviar eller som idag, fransk löksill. Oändliga möjligheter. Lax har jag inte testat, än...
Gott är det ju också.

2007-09-27 @ 21:53:54
URL: http://mirandasmellanrum.blogspot.com/
Postat av: Lizenka

Har hittat en annan diet som verkar lysande vill Du testa? Småbarnsmetoden!
Har av en slump hamnat på Din blogg och kikat lite. Det känns skönt att se att det finns fler med samma krångligheter för att klara av vardagen, lite enklare när det inte är någon man "känner" liksom. Klarar mig oftast utan man eller barn med, nuförtiden, men det har varit kämpigt!

2007-09-28 @ 07:26:41
URL: http://lizenka.blogg.se
Postat av: malve

miranda. det var någon reklam i våras. att man skulle banta med wasametoden. nu bantar jag ju i och för sej inte...men det är gott. och lätt.
lizenka: har redan testat småbarnsmetoden, vill inte göra det igen :)
Kul att du hittade hit. Skönt att du blivit bättre.

2007-09-28 @ 08:31:23
URL: http://malves.blogg.se
Postat av: Miranda

Just ja, jag känner igen det. Jag bantar ju inte heller. Tänkte att det kändes bra att kalla det för en metod, istället för att smita från matlagningen. Men ETT knäckemål om dagen är ju inte fel. Inte med så massa gott och nyttigt pålägg.
Det finns ju förresten ett tunt knäckebröd med sesamfrön, som inte krasar så mycket. Det kanske inte ger huvudvärk... ;)

2007-09-28 @ 15:17:47
URL: http://mirandasmellanrum.blogspot.com/
Postat av: malve

Tack för tipset, men jag håller mej nog till grötfrukost. De med sesamfrön har jag mumsat som fika ibland. Goda :)

2007-09-28 @ 15:48:49
URL: http://malves.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0