knasdag

Det blev en knasdag i dag, men jag försöker att inte ha några förutfattade meningar om hur mina dagar ska vara. Jättesvårt, för jag vill ju fylla dem med bra saker. Fast idag kanske 2,5 timmars sömn mitt på dagen var en bra sak.

Tänkte på en annan sak som hände på planeringsmötet för skidåkningen. Vi är fyra familjer och det fanns två rum med dubbelsängar. Mannen och jag kom i förra veckan fram till att det bästa för oss är ett rum med våningssängar eftersom vi vill ha minstingen i vårt rum (hon brukar somna tidigare än de andra) men inte i vår säng.

Så då borde vi ju ha sagt det till de andra och sedan lutat oss tillbaka och lugnt betraktat fighten som skulle komma. Nu tog jag istället på mej rollen som medlare eftersom jag inte hade något egenintresse i saken. Då kändes det helt rätt, men nu efteråt kan jag störa mej lite på det. Varför skulle jag lägga mej i det som inte angick mej?

Nu ska jag gå ner i utklädningskassen och leta upp ett par hängslen. Sonen ska vara Karlsson på Taket i skolans show i kväll. En rutig skjorta och jeans blir bra till. Och så har vi sedan tidigare en egensydd propeller med knapp på magen och allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0