ordning och reda

Slås av hur fint det är här hemma.
Konstigt. Jag trodde det skulle vara totalt kaos efter en ensam vecka.

När jag tänker närmare på veckan så har jag lagt väldigt mycket tid på att plocka och städa i veckan.
Kanske för att allt ansvar har legat på mej.
Och för att jag gör färdigt.
Min kära make lämnar istortsett alltid någonting åt senare städning. VIlket leder till att det aldrig blir riktigt fint, och att det blir jobbigare att ta tag i det sen.

Jag har inte gjort mycket annat den här veckan av de tidigare måsten som jag hade varje dag eller några gånger i veckan när det gäller mina tillfriskningsaktiviteter. Den energi som blivit över har jag spenderat på hemmet och barnen. Resten av tiden har jag sovit, läst eller suttit vid datorn. Det har blivit väldigt många inlägg...bara för att jag inte orkat ta tag i något annat.

Borde kanske ha tränat medveten närvaro mer  när jag grejjat här hemma. Som det varit nu har jag gjort flera saker på en gång, och sedan har jag blivit jättetrött. Inte så himla smart... Hade nog varit bättre att fokusera på sysslan och försökt vila i nuet utan att stressa över framtiden.

En semestervecka från medveten närvaroträningen har varit jätteskönt. Men samtidigt känner jag ju att det ger mej mycket, och att det är något jag behöver. Så jag ska ta tag i det igen. På en lagom nivå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0