återfall

Eftersom jag inte längre läser reklamen var jag inte mentalt förberedd på Coops superrea. Hann inte gå många meter innan jag stod och rotade i en stövelhög. Lyckades dock hejda mej, och när vi passerade barnklädesavdelningen tittade jag åt andra hållet.

Men sedan rusade 5-åringen in bland leksakerna med lillasyster hack i häl. Och då var det ju kört. En Pippidocka för 39:- som kostat 149:- blir ju en perfekt ettårspresent till guddottern (att det är ett halvår kvar tills ettårsdagen infinner sej lyckades jag förtränga). Och stora pärlset för bara 49:- är ju perfekta dagiskalaspresenter. Så jag köpte två (för förr eller senare blir väl någon av flickorna bjudna på ett kalas).

Ett möbelset för Barbie för en hundring lyckades jag lura min dotter att köpa för sina surt sparade slantar(superbilligt ju).

Efter den reaorgien var det svårt att hålla huvudet kallt under resten av rundturen. Så jag köpte en julskinka för 20 kr/kg trots att jag bestämt mej för att inte köpa någon i år - men tjugo kronor!!!! Lyckades hålla mej borta från mängdrabatter, men fick "pipa av" ett par gånger. Och är riktigt stolt över att jag köpte ett paket Zoegas istället för 5 Gevaliakaffe som var snorbilligt.

Försöker försvara mig med att mina reainköp underlättar vardagen:
- att ha presenter hemma är ju jätteskönt när kalasinbjudningarna kommer.
- julskinkan tärnar jag ner och använder till pastasås, ugnspannkaka och pajer. En del rivs för att användas som pizzaskinka. Smidigt att ha i frysen!

Presenterna belönar inte mitt tänk så mycket mer än vid själva inköpet för de ligger ju undanstoppade. Skinkan däremot kommer att  trigga min räknehjärna där jag tänker på hur billigt jag har kommit undan varje gång jag tar fram en skinkpåse. Är det värt det???

Och som vid varje typ av återfall har jag redan ångrat mej!!!!f
Skit också!


Kommentarer
Postat av: Auriana

Själv sitter jag o suktar vid reakataloger som dimper ner i brevlådan.
Vill köpa nya sängkläder o gardiner. Hmm..
Kanske kan köpa ngt av det iaf..
Ska hejda mig ngn dag till. Då kanske de tagit slut o då är min vånda ändå över *fniss*
Ha en fin lördagskväll
Auriana

2008-01-05 @ 17:05:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0