jag gjorde det!!!!

Jag följde med på skolavslutningen idag!
Jag är såååå glad och stolt över mej själv!

Ångesten började smyga sej på igår kväll, så innan jag gick och la mej tog jag 2 Atarax. Effekten ska vara i 12 timmar, alltså tills efter skolavslutningen (om inte annat en placeboeffekt). Vill inte ta dom samma dag för jag blir så trött av dom. Sov hela natten. Mannen la mini när jag gick och la mej och hon sov oxå.

Vi åkte dit i god tid och jag stod utanför med Maxis klass tills det var dags för dem att gå in i kyrkan. Mannen och tjejerna satt ytterst i en rad ganska långt bak, så jag gick och satte mej hos dom. Sen gick jag ut en liten stund innan det hela var slut och gick på toa. Vi stannade inte kvar så länge efter alla farväl (fast de flesta ses ju på fritids imorgon, så det är ju inte som det var när jag var liten) så vi slapp bilkaoset när alla ska hem samtidigt. Jag körde hem.

Kyrkan         ångest:6
Bilkörning: ångest: 3

När vi kom hem fikade vi med kladdkaka, jordgubbar och grädde (Maxi tycker ju inte om tårta...hade visst glömt det....) och sen gick jag och la mej och sov en stund.

Så himla skönt det känns!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Micke

Grattis!! Tror jag kan förstå rätt väl hur du känner det, eftersom jag också har fått kämpa på ett liknande sätt för att "komma tillbaks". Det gäller att förstå att varje "liten skitsak" innebär ett projekt i sig och att man ser till att uppskatta varje steg i projektet man gör... Ibland blir det succé, ibland inte, men lär sig - det gör man i vilket fall som helst :) .

2007-06-13 @ 14:36:11
URL: http://misjka.wordpress.com
Postat av: Bara jag

Visst känns det skönt när man klarat av något jobbigt!! man växer minst en dm på höjden:)

2007-06-17 @ 19:00:59
URL: http://mintrygghetcipralex.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0