fredag idag

Sonen fick precis ett telefonsamtal från Thailand. Hans älskade moster är på semester och ringde för att gratulera på födelsedagen.

Mannen har vabbat idag. (Jag hade ju terapi och träning inplanerat, så han fick stanna hemma.) Sonen hade en gigantisk blåsa i kinden och kunde inte äta + att alla barnen är så där gnälliga som man är när förkylningen kommer. Nu är det höst, som sagt.

Jag känner mej också lite förkyldhängig. Det var inte så farligt på förmiddagen, så efter terapin var jag iväg och tränade. Idag gick det bra utan någon panikattack. Skönt! Tog mej tid till avslappning när jag kom hem ,trots att familjen var hemma.

Ikväll ska vi till brorsan. Jag ringde innan och berättade att vi är förkylda, men det var de också så vi får komma ändå (de har ju en liten bebis). Men det blir nog inte så sent.

Mannen och lilltjejen är iväg med det sista (?) lasset grejjer, som ska skänkas bort. Nu ska vi bara få i ordning annonserna också. Allt är ju fotat och klart, så det borde ju inte vara så svårt... Och sen har vi en fin källare!!! Och ytterligare 150 kvadrat att städa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0