halva källaren i ordning

Äntligen har vi fått ordning på lekrummet. Jag steppade ner för trappan i eftermiddags. Kånkade och bar, dammsög och svabbade, och voila - ett lekrum med en pysselhörna. Barnen gillade det direkt (nåja, de har ju lekt där innan också bland allt bråte) och jag fick sonen att flytta ner sin gosedjurskista. Sedan bar vi ner utklädningsbyrån också.

Så nu är andra halvan av gillestugan dubbelt så skräpig. Men jag fick min man med mej på ideén att köra en vända till tippen på lördag. För till nyår vill jag ha hyfsad ordning där nere.

Sitter här och är jättetrött efter en natt med ytterst lite sömn. Vi tittade på Pirates of the Carribean på fyran och den höll på till tolv. Och sedan låg jag och snurrade i flera timmar kändes det som. Tänkte på veckan som kommer, på terapin i fredags och diverse annat. Vid tre vaknade minstingen och flyttades över till vår säng, vilket innebar någon timme till utan sömn. Och sonen kom insmygande redan vid sex i morse. Jag fick sovmorgon men blev väckt två gånger av barnen som lyckades smita förbi pappan. Jag fattar inte varför de inte kan låta sin mamma vara i fred ett par timmar!!!

Så nu blir det sängläge för mej. God natt!

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården säger

Härligt med lite ordning... jag tog ett djupt tag i förrådet, men han bara halvvägs innan jag blev trött.

2007-12-17 @ 01:34:31
URL: http://ninajohangarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0