bra-tack-hjälp

Röjningen fortsätter. Mannen var iväg med ett lass till tippen på förmiddagen. Imorgon ska vi köra iväg möbler och prylar som ska skänkas / säljas. Och så ska vi ut med några annonser.

Snart har vi ingenting kvar, känns det som. Funderar på min mans mormors gamla symaskin som jag fick. Vi har ingen plats för den nu. Men OM vi köper ett äldre hus så passar den nog finfint. Frågan är bara om vi ska ha den stående här bara för det där OM:et. Kan jag inte köpa en annan symaskin isåfall?
Jag är lite svag för möbler med historia. Ärvda ting. Men jag kan ju inte belamra hela huset med dem.

I eftermiddag tog jag med alla tre barnen plus Maxis kompis till bibblan. Stannade till utanför affären och pratade med Madde. Hon ska börja styrketräna igen i v.33, så då ska jag hänga på. Vill inte gå dit ensam första gången.
Det är så fånigt, men när jag gör sådana saker med barnen så känner jag mej så himla duktig. En bra mamma. Andra saker som får mej att känna så är att göra egen lera, baka med barnen och pyssla.  Borde nog försöka sluta lägga så stor vikt vid saker jag gör. Det är ju inte det som är det viktigaste. Och det är väl en del av mitt problem. Att hela tiden prestera... ha krav på vad jag ska göra för att jag ska vara nöjd med min mammaroll.

Idag gick jag en promenad när ungarna hade somnat. Kändes bra. Men jag går bara min idiotsäkra runda, än så länge. Får väl börja utöka så småningom, när jag känner för det.

Bra:
- har varit glad
- har tagit mej tid att läsa
- är en bra mamma

Tack:
- tack för att jag finns
- tack för att jag är jag
- tack för att hela familjen får vara lediga tillsammans
- tack för min underbara man

Hjälp:
- hjälp mej att våga lita på det jag känner
- hjälp mej att stå upp för mej själv
- hjälp mej att vara en bra mamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0