tog bilen ensam

Bara till skolan för att hämta Maxis cykel, men ändå. Det är ju inte "rätt sätt" enligt KBT. Då får man absolut inte avbryta innan ångesten gått ner (minst 30 min), men jag tycker att det känns bra att bara att komma över spärren jag har för att köra ensam. Att våga. Då kommer jag att våga igen. För det är ju aldrig så hemskt som jag inbillat mej. Vem sa att livlig fantasi är något positivt???

Jag var och handlade idag igen. Det kändes jättebra, men jag handlade inte så mycket. Jag ränner där för jämnan tycker jag.

Maxi hade en kanondag på "kollot". Han hade såklart badat. Jättekallt i vattnet. Men han badar säkert imorgon oxå. Vilken lyx att ha ett fritids som ordnar sommarläger åt barnen.


Positivt:
- körde bil ensam!
- cyklade till affären
- har gjort saft

Tack:
- tack för att jag finns
- tack för att jag är jag
- tack för att läkarbesöket blev positivt
- tack för att jag har en busig 2-åring som alltid piggar upp

Kommentarer
Postat av: Micke

Jag är beredd att hålla med dig, malve: Måste vara en härlig känsla att komma över spärren helt på egen hand :D! Det är som att kasta sig rakt ut i det (oroliga) okända, men det är ju precis det man behöver göra för att utvecklas - i synnerhet när det gäller sådana grejer som begränsar ens liv så mycket att man mår dåligt av det. Heja malve :) !

2007-06-19 @ 09:28:39
URL: http://misjka.wordpress.com
Postat av: loppispoppis

Hej Malve, och tack för massor av kommentarer på min blogg =) Jag önskade jag hade hittat någon som skrev som du när jag blev dålig, för det är skönt att läsa om någon som går igenom samma eller liknande situation.
Jag läste vad du skrev om vin, och råder dig att vänta lite med vinet tills det känns stabilare. Du kommer märka att om du dricker mer än ett eller två glas att du kommer känna dig mer ur gängorna dagen efter. (kanske upplever du dock annorlunda än jag, men varför chansa just nu...)
Se till att få ordning på medicineringen först så du vet vad som är "normal-läge" med dig och medicinen. Sedan gör det inte så jättemycket om du njutit av ett (par?) glas vin en kväll, om du känner av ångest nästa dag så vet du varför. Men idag kan du inte veta vad som är vad, eller hur?
Att dricka alkohol i större mängder än så och medicinera samtidigt ska dock alltid undvikas. Vi är ju känsliga, och det är nedbrytande med alkohol, så då läker vi långsammare. Och du behöver all kraft du kan uppbåda bara för att läka hjärnan just nu.
kramar

2007-06-19 @ 09:54:24
URL: http://loppispoppis.blogspot.com/
Postat av: malve

Hiar mej nog lite med vin. Det är bara så jobbigt när man är någonstans med folk man inte känner så väl. För jag kör ju inte bil heller. Jo, om min man är nykter. Kan ju säga att jag kör, så blir han "den konstiga".
Fast jag behöver ju inte förklara mej om jag inte vill. Folk kan ju få tro att jag är gravid eller nåt.

2007-06-19 @ 10:10:00
URL: http://malves.blogg.se
Postat av: loppispoppis

se mera under balkongen... =)

2007-06-19 @ 10:18:18
URL: http://loppispoppis.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0