träning

Jag ska börja styrketräna. Var och bokade en instruktionstid i förra veckan när jag kände mej på topp. Har spänningar i axlarna av all ångest, så det kan nog vara nyttigt med lite träning. Inte helt fel med lite muskler heller...(eller lite mindre daller iallafall) om man får det på köpet.

Tiden var idag och jag var lite tveksam till att gå dit, kändes jättejobbigt. Syster Yster tyckte dock att jag skulle göra det, så kan jag ju sticka och träna när jag känner för det sen. Så nu är det gjort och jag har fått mitt träningskort med maskiner. På förmiddagarna är det nästan folktomt, känns ju skönt för en ovan. Ska höra med Madde om vi ska gå dit tillsammans första gången.


Terapeuten var lite negativ till träning just nu när jag känner mej så utsliten. Antar att han är rädd att det ska bli ännu ett krav som jag ställer på mej själv. Men instruktören sa att man ska max träna 3 ggr, 2 ggr räcker för resultat och 1 gång är också bra. Så jag har tänkt att sticka dit när det känns OK - utan några krav på resultat.

Cyklade förbi E på hemvägen. Hade för mej att hon samlade in pengar för sommaravslutningen på dagis samtidigt med julblomman, men jag var inte säker,  om inte så var det ju mitt ansvar som "klassmamma" att göra det (lite sent påtänkt eftersom vårfesten är imorgon...) - ångest ångest! Hon hade fixat jättefina ljusstakar. Suck!

Trots att jag ska göra så lite som möjligt är det full aktivitet den här veckan: ikväll är det vårfest för V:s klass, imorgon för dagis + utvecklingssamtal för E på morgonen. Skulle haft det igår innan hämtning men det kändes för jobbigt så jag bad om en ny tid. På fredag är det läkartid ohc på söndag 3-årskalas för kusinen. Pust! Och köpa present också. Får M fixa! Hade inte fixat nån KBT-träning den här veckan... fast jag har fått annan läxa. Återkommer om det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0