inför dagens terapi

Insåg att jag inte skrivit om terapin de senaste två veckorna. Får försöka ta tag i det i eftermiddag. Det är bra komihåg för et t dåligt minne som mitt.

Idag ska vi gå igenom min arbetsfördelning som jag fick i läxa förra gången. Sedan blir det väl att ta tag i mina borden, skulle jag tro.

Medveten närvaro-programmet har jag ju tagit en paus i. Känner dock att det är något som jag verkligen vill och behöver ta tag i igen. Jag har fortsatt med meditationen och att försöka vara närvarande i mina sysslor, tillsammans med barnen o.s.v. Det som saknas är tillfällena för andrum (fem minuterspauser) några gånger om dagen. Det har känts som ett stressande måste. Men jag har tänkt på att jag kan lägga in det naturligt under dagen. När jag kommer hem från dagislämningen, efter någon träning, innan jag går och lägger mej. För egentligen behöver jag ju en paus för att hämta andan efter mina utflykter. Också under dagen. När jag far i väg i mitt sorterande och annat så skulle ju en paus då och då vara nyttig.

Och så ska jag fråga om yrseln vs ökad ångest och om det kan vara medicinen som spökar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0