dagens kaffekopp

För tredje dagen dricker jag bara en kopp kaffe. Och förmiddagen har knallat på utan något kaffesug.

Idag skulle vi på familjeutflykt till ishallen, men sonen tillbringade morgonen i soffan med ständigt återkommande näsblod, så han och jag fick stanna hemma. Det var första gången som minstingen stod på ett par skridskor. Det gick vingligt men med stöd åkte hon lite. Och hon tyckte att det var roligt, men mannnen tyckte att jag skulle vara med nästa gång så att vi kan turas om att åka med henne.

Här hemma hann sonen och jag med matteläxan, semlebullebak, ett par maskiner tvätt och en promenad (för mej medan sonen tittade på TV).

Ännu en solig dag, så om en stund ska vi ut och bära skräp till släpkärran. Och efter familjerådet ska vi på kalas. Så någon egentid hinner jag nog inte med idag.

Kommentarer
Postat av: munken

Kaffe är en svår 'drog' haha, jag tar den liksom inte på allvar förrän hela jag stinker som en gammal termos, då kommer jag på att ja visstja, och så börjar jag med örtte och grönt te och mår ju jättebra av det och sen efter ett tag igen så har kaffet smugit sig in. Svårt att ta kaffet på allvar. Men Karen Kingston (Rensa i röran med feng shui) tycker att kaffe är nästan den värsta drogen av alla! Det är det också svårt att ta på allvar :).

2008-02-04 @ 15:55:30
URL: http://www.metrobloggen.se/denmodernamunken

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0