energigivare

Det jobbiga med att rensa i almanackan är att jag inte i förväg vet om det kommer att sluta med plus eller minus på energikontot. Ibland kan en enkel, men dock inplanerad, fika kännas urjobbig.

Klädpartyt igår kunde definitivt ha slutat med minus, men jag lyckades hålla stressen borta och hade jättetrevligt. Så där så att man genast blir sugen på att umgås en massa.

Vis av erfarenhet kommer jag dock inte att leva ut den impulsen utan ta det lugnt. Njuter bara av känslan! Och imorgon är det nästa omgång fika. Då med föräldragruppen.


(Jag köpte förresten alldeles för mycket: två klänningar var + tights till tjejerna, en t-shirt till sonen och en klänning till mig själv.)

Kommentarer
Postat av: Maria

Bra att du köpte en klänning till dig själv! Visst är det svårt att veta vad som ger eller tar energi? Jag brottas själv ganska mycket med det. Jag försöker ha kalendern så tom som möjligt och istället boka in spontana saker samma dag när jag vet hur jag mår. På så sätt gör jag varken mig själv eller andra besvikna. KRAM

2008-02-12 @ 11:33:36
URL: http://livetsommaria.blogspot.com
Postat av: malve

Ja, det är skoj att unna sej lite :)
Jag försöker också ta det dag för dag, men ibland faller jag in i gamla spår. Förr gillade jag att ha roliga aktiviteter inbokade. kram:)

2008-02-12 @ 20:00:44
URL: http://malves.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0