mina dagar med barnen

I torsdags kväll påbörjade jag ett inlägg som inte blev klart. Det handlade om hur barnen anpassat sej till den lugnare lovlunken och att jag fick lite nostalgiska känslor, för dagen var ungefär som när jag var mammaledig. Med skillnaden att det nu var tre barn som lekte tillsammans.

Lite tråkigt att inlägget aldrig blev klart för gårdagen var totalt kaos. Syskon som ägnade nästan hela dagen åt att bråka med varandra (kändes det som). Och inte gick det att göra någonting tillsammans heller. Jag hade tänkt att vi skulle baka rågbullar, men det projektet slog jag ur tankarna redan på förmiddagen.

Idag har storebror redan fått föräldrarna i en något trött stämning, och vi hoppas innerligt att någon av hans kompisar kan leka.

Vi andra ska idag städa och åka och handla. Jag behöver köra på vinterväg, för det har jag inte gjort sedan jag fick vända om. Och så måste jag gå ut och gå. För tillfället går det inte att cykla till dagis så att gå känns som en utmaning. Fast jag gjorde det förra vintern och det gick ju bra. Jag börjar lite lätt på måndag med att gå med sonen till skolan medan mannen lämnar flickorna. Och sedan går jag och hämtar på dagis.


Kommentarer
Postat av: maria

Jag känner igen det där, man hamnar i en slags dvala, en lunk liksom:))) Absolut måste du börja snickra igen sen, när det passar dig:))) Hoppas på en fin lördag för dig!!! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0