...och där tog orken slut

Hur var det nu man skulle göra när energin börjar komma tillbaka? Lägga in överväxeln och köra på max? Nej, så var det ju inte. Men så har jag gjort nu igen. Hoppas att det räcker med en god natts sömn för återhämtning.

De senaste fyra dagarna har jag varit i gång konstant utan att ta paus. Och efter klockan fyra har jag gått på reservkraft. I dag har jag röjt bland legot och slängt en massa trasiga och målade bitar (mycket är från mannens barndom). Dessutom hittade jag mer lego i källaren som jag har tvättat och sorterat. Men barnen var nöjda. Jag satt ju med dem bland legot i flera timmar.

Jag röjde några lådor i köpmandisken också och barnen har fått fyra lådor var som vi har märkt upp. Dessutom har jag förberett lappar till de övriga 40 lådorna så när jag känner för det så är det bara att plocka fram kalligrafipennorna.

Min man ska lämna barnen i morgonbitti. Jag hoppas verkligen att alla är friska så jag får vara lite själv. Jag har bestämt lunchträff i stan med ett par kompisar, men jag tror att jag hoppar över det. Det kommer fler tillfällen.

Tidigt i säng blir det ikväll. Jag är redan trött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0