produktönskemål

Mitt favoritgodis är Marabou mjölkchoklad två hundra gram.
Jag gillar den för att rutorna passar perfekt i gommen, där jag placerar dem så att jag långsamt kan njuta av chokladen. Ruta för ruta.

Problemet är bara att jag har så himla dålig karaktär. Och tvåhundra gram choklad är alldeles för mycket.

Så snälla Marabou, kan ni inte göra en femtiogrammare med tvåhundragramsrutor.

(Jag har extremt dålig karaktär när min man är ute och reser, måste jag tillägga.)

Kommentarer
Postat av: Di

känner igen det där med att ha "dålig" karaktär..då man är ensam..eller vad man ska kalla det..själv kallar jag inte det ens dålig karaktär länge eftersom jag lever ensam..och har ändå "godis" och gott hemma ifall...jag får lite oro i kroppen..förmodligen ångest..det du skriver om förväntansångest? Skulle du kunna beskriva det för mig på något sätt? Hur det känns osv..lika när du "äter" godis eller vad det du har som lockar dig när du är själv? Om du orkar och vill förståss..mailen går bra om du inte vill göra ett inlägg..KRAM..

2008-01-29 @ 14:18:40
URL: http://diqueen.blogg.se
Postat av: Di

jag var nog otydlig..jag vet inte vad du menar med förväntansångest, det var den jag ville ha en beskrivning på. Det fick jag såg jag. Men sen ville jag att du beskrev känslan när du äter ex choklad, eller godis, eller om du har känslan av "behov" av att ha något att äta på när du är själv, eller hur det kändes för dig. Som jag skrev, går jag och småäter..precis som jag beskrivit med träskfröken.... haha..själv blev jag nog mer förvirrad nu..kanske för att jag är sjuk fortfarande..haha...kram

2008-01-31 @ 12:22:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0