reaskinkan

Jag kände att jag inte vill ha den där skinkan liggande i frysen och behöva påminnas om mitt felsteg varje gång vi ska göra fläskpannkaka eller pizza eller skinksås eller...  mycket mat blir det av en fyrakilosklump!

Så nu har jag gjort ett storpack med skinktärningar och en jättepåse med riven skinka som är ypperliga att använda på skidresan i mars. Ska bara övertala övriga i besättningen först. Vill de inte att jag ska ta med det (en av tjejerna kan vara lite knepig) så blir det nog en bjudning med pizza och en med skinkpaj framöver.

Skönt att äntligen bli av med den! Fast imorgon blir det fläskpannkaksrest till lunch och pizza till middag innehållande den syndiga skinkan. Men det kan jag nog leva med.

Har förresten köpt lite pärlor på rea också. Men det känns inte så hemskt för jag köpte ganska mycket till ordinarie pris också och det är ju kul med mycket att välja på. Och nu när jag lagt ihop allt vet jag inte vilket som var billigt. När jag tänker efter så lyckades jag till och med klicka runt utan att bli så där jättestressad som jag alltid blev innan. Men det är klart, lite stress blev det ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0