sällskap hemma

Sonen är sjuk idag. Säger han iallafall. Det är svårt att veta när han varken är snorig eller febrig. Men han satt bara och petade i gröten, så då är det nog "på riktigt". Hoppas bara att det inte är magsjuka på gång!

Nu tittar han på TV och sedan får vi nog ta fram något roligt spel. Och kanske lite pyssel om han orkar. Jag hade tänkt ge mej på att rensa ur vår gigantiska köpmandisk som har stått tillfälligt i vårt sovrum i fyra år. Nu ska det äntligen flyttas till vardagsrummet. Där finns massor av lådor, så barnen ska få några var där de kan lägga sina teckningar, halvfärdigt pyssel och sådant. Precis som på dagis :)

Kommentarer
Postat av: maria

Det är så svårt att avgöra det där med om de är sjuka på riktigt eller ej... Jag brukar nog låta dem få vara hemma, vara snäll i mitt omdöme när de är små men ju äldre de blir desto tuffare har jag nog varit oxå:))) Ha en bra dag!!!

Postat av: Sara

Lycka till med utrensningen!

2008-01-14 @ 13:17:19
URL: http://saraskriver.blogspot.com
Postat av: Nina på Johangården säger

åååå, på landet har jag en stor köpmandisk... den skulle jag ha till allt mitt pyssel. Jag har massor med grejor till alla sorters pyssel, ju. Är en pysselgalning. Nu fick jag en alla tiders idé... men vet inte vad familjen tycker om den, måste förankra den... haha.

Magsjuka är hemskt, hoppas ni slipper sådant elände.

2008-01-14 @ 20:36:47
URL: http://ninajohangarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0