uppe med tuppen

Ja, inte jag då. Men övriga familjen slets upp ur sängvärmen strax efter sju idag. Imorgon börjar vardagen igen.

Jag seglade upp vid niotiden och åt min frukost i lugn och ro medan mannen och barnen monterade pulka. Nu sällskapar jag med en kopp kaffe framför datorn medan barnen gör sig redo för pulkabacken.

Jaaa, det eviga tjatet om mitt kaffe. Det svarta giftet lockade mej i torsdags och eftersom barnen låter mej vara ifred när jag sitter med muggen så var det ett lätt val i stunden. Imorgon ska jag gå och lägga mej igen efter barnlämningen om jag är trött.

Det blev inte mycket städa av i går så vi får köra ett snabbrace idag. Svärföräldrarna kommer på fika i eftermiddag då vi ska byta julklappar (det blev inget besök hos dem på annandagen eftersom mannen stukade foten). Ja, jag hoppas att de kommer båda två. Men svärfar kanske tycker att det blir för tätt mellan besöken eftersom han var här i oktober (5-årskalas) och ska komma i mars (3-årskalas) så man vet aldrig.


Kommentarer
Postat av: Di

Lät skönt att få en stund för dig själv, kaffe...går ju inte att vara utan helt..sen kan man minska..det har du ju lyckats med..jag också..nu är det inte alls lika mkt kaffe längre..men njuter desto mer när jag tar den efter frukosten..och myser en stund ha en underbar dag!
Kram

2008-01-06 @ 11:11:08
URL: http://diqueen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0