lugn stund

Mannen tog barnen med sig och for till sina föräldrar. De små magarna har inte ställt till något mer oväsen så det ska nog inte vara någon fara.

Jag är alltså ensam hemma. Efter en rörig morgon är det ganska skönt. Men lite tomt för jag är ju ensam ganska mycket ändå. Jag har städat och tvättat, mediterat och vattnat blommorna med medveten närvaro (och vatten), och nu ska jag slå mej ner i soffan med en kopp te och en bok innan det är dags att börja med middagen.

Någon promenad blir det inte idag. Här är det verkligen omväxlande molninghet. Ena sekunden regnar det och nästa skiner solen. Knas!

Stressen vill ta över mest hela tiden, så jag har gått omkring och magandats och försökt vara i nuet så mycket som det går. Det känns fortfarande ovant att andas med magen, eftersom jag sedan tonåren gått och hållt in magen. I sällskap med andra åker nog andningen fortfarande upp, eftersom det känns konstigt att bre ut magen på det sättet. Man ser ju jättetjock ut ju!!!

Kommentarer
Postat av: Bea

Aaaaaandaaaaas iiiiiiiin, aaaaaaaandaaaaaas uuuuuuuuut ;)

2008-03-01 @ 15:58:09
URL: http://tramsan.blogg.se
Postat av: malve

precis...

2008-03-01 @ 15:59:23
URL: http://malves.blogg.se
Postat av: HELENASCITY

ha en bra dag!

2008-03-01 @ 16:02:05
URL: http://metrobloggen.se/HELENASCITY
Postat av: Maria

Har nyligen upptcäkt magandningen och tycker det är underbart! Så mycket lugnare jag är när jag andas så. Däremot har jag lite problem med att få till det när jag är ute och promenerar, hittar inte riktigt tekniken. Och visst kan det störa även mig att man ser extra tjock ut... Kram

2008-03-01 @ 18:44:08
URL: http://livetsommaria.blogspot.com
Postat av: malve

Jag hade magandning som läxa för ett år sedan, men insåg inte då hur bra det är. Lite synd, kan jag tycka, men bättre sent än aldrig. kram:)

2008-03-01 @ 21:52:25
URL: http://malves.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0