stadsrapport

Stressnivå: Hög. Varför? För att jag ville komma iväg till stan tidigt så att jag skulle hinna vara hemma lite innan jag hämtar ungarna...  Måste fortsätta träna på att vara i nuet och tänka på en sak i taget!

Ångestnivå: Obefintlig! :) Fast jag försökte hitta på lite ursäkter till att inte åka innan jag kom iväg. Men men lurar jag inte!

Rea-påverkan: Hög!

Jag började så bra med att köpa trosor och strumpbyxor till minstingen utan att ens använda klubbkortet. På Stadium reade de ut gummistövlar och minstingen behöver ett par. Bra present, tänkte jag och högg till. Fast det var tretorn så jag betalade väl lika mycket som för ett par ccop-stövlar ändå.

Sedan var det leksaksdax och jag gick till BR för det var närmast. Där gick det snett! Det är ju stört omöjligt att undvika extrapriser där. 3-åringen kommer i present att få:
- en gul lastbil till sandlådan (rea)
- en Hoot Weelbil (rea)
- en Blixten McQueen-bil (ordinarie pris!!!)
- en Askungedocka (halva priset)

Sedan kom jag på att det snart är dax för påskharen så då blev det Bratzdocka (halva priset) till tjejerna och lego till sonen. Och direkt efter påsk är det trandagen så då hittade jag en småsak var ur fyndlådan som får plats i raggsockorna.

En bra sak: Det var Barbiedockor till superpris som jag vet att 5-åringen skulle vilja ha, men jag köpte inte dem till hennes födelsedag (i oktober). Det hade jag säkerligen gjort förra året.

Egenlyx: Till mej själv blev det bara en ny deo. Skärpning!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0